A Bag-In-Box kiszerelésű fehér-, vörös- és rosé borainknak a töltése az alábbiak szerint történik: a 3 literes, 5 literes, és 8 literes egységekbe vákuum segítségével töltjük a bort, melynek eredményeképpen a lefolyó bor utolsó cseppje is ugyanolyan friss marad, mint az első.
Ez a technológia a vendéglős, éttermi folyó bor kiszolgálást forradalmasítja, hisz az így forgalmazott bor zamata, frissessége vetekszik a palackos töltésű boréval.
A hozzárendelt hűtő egységekben mindig megfelelő hőmérsékletű a bor, kitöltése egyszerű a minőségi forgalmazás garantált.
Nem mellékes a hűtők praktikus, esztétikus megjelenése sem, mely emeli a kiszolgáló pultok színvonalát és díszévé válik az étteremnek.
Bag-in-box hűtő kihelyezésért és további információért keressen minket: Tel.: +36 70/382-0225