BAG-IN-BOX

Vendéglátóknak

A vendéglátóipari hordósbor-forgalmazásban is a fejlesztés mellé tettük le voksunkat. Mindezt egy speciális csomagoló eszköz segítségével érjük el (bag-in-box), amivel még esztétikusabban és higiénikusabban jut el a nedű a vendég poharáig, az erre a célra kialakított bag-in-box hűtőnek, és a benne lévő csaprendszernek köszönhetően. Ezáltal kiküszöbölhetővé válik a műanyag kanna és palack.
A Bag-In-Box kiszerelésű fehér-, vörös- és rosé borainknak a töltése az alábbiak szerint történik: a 3 literes, 5 literes, és 8 literes egységekbe vákuum segítségével töltjük a bort, melynek eredményeképpen a lefolyó bor utolsó cseppje is ugyanolyan friss marad, mint az első.
Ez a technológia a vendéglős, éttermi folyó bor kiszolgálást forradalmasítja, hisz az így forgalmazott bor zamata, frissessége vetekszik a palackos töltésű boréval.
A hozzárendelt hűtő egységekben mindig megfelelő hőmérsékletű a bor, kitöltése egyszerű a minőségi forgalmazás garantált.
Nem mellékes a hűtők praktikus, esztétikus megjelenése sem, mely emeli a kiszolgáló pultok színvonalát és díszévé válik az étteremnek.

Bag-in-box hűtő kihelyezésért és további információért keressen minket:
Tel.: +36 70/382-0225

      bib-hűtő-e1327437120175