Borjour 2015

Az év legnagyobb kóstolója!
Borjour Magnum: február 14-én – Valentin-napi különlegességekkel
Borászatunk a Kadarka-Merlot-Bikavér triumvirátust mutatja be az érdeklődőknek

Az ország legnagyobb borkóstolóját szervezi a Borjour. Február 14-én, a Millenáris két csarnokában 220 borászat és 30 gasztronómiai kiállító mutatja be borait és termékeit. Az eseményen a vendégek a belépő megváltása után szabadon, korlátlanul kóstolhatnak a kiállított több, mint 600 borból, délután 4-től este 10 óráig, ezután pedig záró parti veszi kezdetét. 

BorjourMagnum6

Az idén Valentin-napi újításokkal is készülnek a szervezők: a kiállítók között ezúttal virágkereskedők is megjelennek, valamint a rendezvény része lesz egy Valentin-szalon, ahol borkaszinó játékok, illatmintás tesztek várják a vendégeket, továbbá egy “romantikus borsor” olyan beszédes nevű borok végigkóstolásával, mint az Első szerelem (Basilicus Szőlőbirtok), a Flört (Katona Borház), a Szenvedélyes Hétköznapok (Miklóscsabi Pincéje), az Andalgó Zweigelt (Fekete Borpince) vagy a Bezerics Dani Szexi Kis Gyöngyözőbora… 

BorjourMagnum3

Újdonság továbbá, hogy a vendégek a pohár mellé egy 120 oldalas Bornoteszt is ajándékba kapnak érkezéskor, melyben kuponfüzet is található – ebben 112 borászat különleges akciója, ajánlata található, speciálisan a Borjour közönségének. 

BorjourMagnum8

Szintén új kezdeményezés a “Borjour for Hope”, melynek célja, hogy a szervezők a Reményt a Gyermekeknek Közhasznú Egyesülettel együttműködve 30 rászoruló gyermekhez 30 vasárnap ebédet juttathassanak el, a vendégek felajánlásainak segítségével. Az akcióhoz több borászat is csatlakozott – ők ajándék palackokkal ösztönzik az adakozókedvet. 

BorjourMagnum2

A Borjour Magnum a tíz évvel ezelőtt elindult Borjour kóstolósorozat legnagyobb állomása, melyet az idén hatodik alkalommal szerveznek meg. Mára a rendezvény az ország egyik legfontosabb magyar boreseményévé vált, melyen a kis és közepes családi borászatoknak is lehetőségük nyílik a szakma és a nagyközönség előtti bemutatkozásra. 

BorjourMagnum4

A szervezők rádióműsora, a Borjour bormagazin a 90.9 Jazzyn hallható keddenként 19 órától, melyben a műsorvezetők hétről hétre élőben tesztelik borász vendégeikkel a magyar borászatok legújabb tételeit. 

A Borjour Magnumra jegyek elővételben online a Borjour oldalán, illetve nyolc budapesti borbárban és kereskedésben kaphatók. 

magnum400

További információk: www.borjour.hu és info@borjour.hu


6 hozzászólás :

Minden vélemény számít!