Likőrök & Grappák

Limoncello

Ez a likőr igazi különlegesség a Ferger-Módos (FM) Brand tagjai között.  Ízében a langyos szicíliai éjszakák varázsát idézi ez az ital.  Hagyományos recept alapján készül, amely nem más, mint alkohol és a Jón tenger partjainál termett friss citromok héjának különleges keveréke.  Aroma, színezék és tartósítószer nélkül.  Nagyszerűsége éppen egyszerűségében rejlik.  Ajánljuk étkezéseket követően digestive-ként, de akár fagylaltkelyhek, gyümölcssaláták megkoronázásaként.

A termék 2010 évben aranyérmes lett a rangos nemzetközi Concours Mondial De Bruxelles versenyen.

Verdello

Ez a zamatos likőr a különleges „VERDELLO” citromból készül, amelynek egyedi karakterét a citrom erőteljes zöld íze és bódító illata adja.  Étkezések finom befejezéseként vagy akár különleges koktélok alapanyagának is ajánljuk.

A termék 2008-ban ezüstérmes lett a rangos nemzetközi Concours Mondial De Bruxelles versenyen.

CREMONCELLO DI SICILIA

Az FM BRAND legkifinomultabb termékcsaládja.  Sárgadinnye, Eper, Pisztácia, Citrom, Mandula, Mandarin, Mogyoró, Csokoládé, Kávé ízekben.  Érezte már, hogy valami igazán krémes, kényeztető desszertre vágyik egy pompás étkezés után?  Az FM Brand valóra váltja álmait!  A Cremoncello di Sicilia termékcsalád tökéletesen kifinomult keverékét adja az édes tejszín és zamatos gyümölcsök ízének.  Hihetetlenül finom.  Ezen krémlikőrök egyes ízei több díjat is elnyertek. A londoni International Wine&Spirits versenyen 2009. éven a sárgadinnye és mogyoró ízek ezüstérmet nyertek.  2008.-ban a sárgadinnye a rangos nemzetközi Concours Mondial De Bruxelles versenyen szintén ezüstérmet nyert.  A Mandarinos ízű krémlikőr 2006. évben a londoni International Wine&Spirits versenyen bronzérmet nyert, míg a pisztáciás ezüstérmet.  A citrom ízű krémlikőr 2005. évben a nemzetközi Concours Mondial De Bruxelles versenyen szintén ezüstérmet nyert.

 

 

 Grappa dell’Etna

Ízlelje meg a szicíliai Etna forróságát ebben a pompás Grappában, amely az FM Brand vitathatatlanul legtüzesebb tagja.  Ez az Etna lábainál vulkanikus talajon nevelkedett szőlőkből készült, különleges vákuum technológiával lepárolt Grappa a 2005. évben aranyérmet nyert az Alambicco d’Oro Anag Italia megmérettetésen és díjnyertes lett 2008. évben a Vinitaly Grappa Kóstoló versenyen.  Fogyasztását digestivként ajánljuk.

Grappa Moscato de Pantelleria 

Ismerje meg az FM Brand legexkluzívabb tagját, a Grappa Moscato di Pantelleriát, amely az olasz Pantelleria szigetről származó, kizárólag egy fajta muskotályos szőlőből készült.  Ez a grappa nemes tradícióknak megfelelően, rézüstben desztillálva készül, amelynek köszönhetően íze különlegesen lágy és harmonikus.  Az ital 2005. évben aranyérmes lett az Alambicco d’Oro Anag Italia versenyen, a 2009. évben pedig szintén aranyérmes lett a Londonban megrendezett rangos International Wine&Spirit versenyen.

Kaktuszfüge pálinka

Kóstolja meg az FM Brand legérdekesebb tagját, a szícilai Etna környékén termő fügekaktusz gyümölcséből erjesztett kaktuszfüge pálinkát.  Selymesen gyümölcsös illata és bársonyosan kellemes íze felejthetetlen befejezése egy pompás étkezésnek.  Ez a pálinka 2006. évben a Londonban megrendezett rangos International Wine&Sprit versenyen ezüstérmes lett.

 Katalógus:

 

 Limoncello varázslat-Long drink receptek:

Termékeink webáruházunkban megvásárolhatóak.

Minden vélemény számít!