Borkikötő és Siófolk Fesztivál

Szeretettel várunk mindenkit Siófokon a II. Borkikötő és V. Siófolk Fesztiválon, ahol borászatunk is jelen lesz boraink teljes választékával és legújabb különleges boralapú koktél italainkkal. A rendezvény 2012. július 23-án, hétfőn kezdődik és 29-ig, vasárnapig tart, a borkóstolást színes és szórakoztató programok teszik teljessé.

Rendezői beharangozó:
Ezen a nyáron is kikötnek 22 történelmi borvidék borászai (köztük mi is) a Balaton Fővárosában. Nem jönnek üres kézzel, szeretnék bemutatni, hogy az eltelt egy év alatt milyen szép és varázslatos borok születtek a pincéikben. Természetesen elhozzák az előző évek büszkeségeit is, amelyek sok szép sikert arattak rangos hazai és a külföldi borversenyeken. 2012.07.23.-29. közötti időszakban benépesítik a Siófoki hajóállomás előtti szabad területet. A Magyar Borok nem jönnek egyedül, elkísérik Őket a Magyar konyha utánozhatatlan ízeit bemutató és képviselő Barátaik. A fesztivál területén felállított színpadon színes és szórakoztató programok várják, az idelátogató kedves vendégeket, lesz Borkirálynő és Fesztivál Bora választás.
A Borászok garantálják, hogy innen mindenki szakértőként és barátként távozik,nagy szeretettel várnak minden hazai és külföldi vendéget! (Forrás: facebook.com/borkikoto.folkfesztivalsiofok)


1 hozzászólás :

Minden vélemény számít!