Prestige Reserve siker

Ferger-Módos Borászat CABERNET SAUVIGNON 2009 bora a Challenge Du Vin és az Országos Takarékszövetkezeti Borverseny aranyérme után újabb sikert ért el:

a Prestige Reserve 2012 megmérettetésen elnyerte a Prestige Reserve Medallion d’Or védjegyviselés jogát.

Prestige Reserve-ről:

Prestige Reserve,
az igazán jó borok cégére!

Az Európa 25 országában bejegyzett PRESTIGE RESERVE védjegyet a Prestige Reserve Club zsűrije (Kozma Kálmán-Sommelier Szövetség, Fabók Mihály-Gundel Étterem, Schützenhoffer Gergely-Vinoport, Robotka Gábor-Tonella Bormagazin, Niszkács Miklós-Vendéglátás, Gál Helga- Sommelier, Kovács András István-Tonella Bormagazin, Vörös Attila-Metropol, Freund Tamás-akadémikus, Doszpod László-Prestige Reserve Club, Tonella Bormagazin) évente ítéli oda azoknak a boroknak, amelyek a prémium kategóriában is kimagasló minőséget képviselnek, így alkalmasak arra, hogy a magyar borászat kiemelkedő értékeire itthon és külföldön is felhívják a figyelmet.

A 85-90 pontot elért borok a PRESTIGE RESERVE Médaillon D’or védjegyet, 90 pont felett pedig a PRESTIGE RESERVE Grand Award megkülönböztető megjelölést viselhetik. A teszteken a DOS 99 (Developed Organoleptic System) bírálati módszert alkalmazzuk.

Célunk a kiemelkedő boregyéniségek, a terroirt jól kifejező nagy borok támogatása, hiszen ezek mutatnak példát a többi borásznak, ezek növelik a magyar borászat image-ét, egyben értékteremtők és időt állók is.

Számunkra lényeges a tiszta karakter, az őszinte egyéniség és a megkérdőjelezhetetlen kvalitás. A PPRESTIGE RESERVE védjegy a minőség presztízsét szimbolizálja.

forrás: www.prestigereserve.com


Minden vélemény számít!